Heeft uw kind supplementen nodig? — Natuurboerderij

Het is geen oud nieuws dat een slecht dieet de gezondheid en ontwikkeling van de hersenen bij kinderen kan beïnvloeden. Meerdere onderzoeken en studies tonen aan dat kinderen met onvoldoende voeding naar verluidt meer problemen hebben met gezondheid, academisch leren en psychosociaal gedrag.

A studie door Margaret Lahey en Shari Rosen stelt dat ondervoede kinderen vertragingen in het gezichtsvermogen, fijne motoriek, taalvaardigheid en persoonlijk-sociale vaardigheden bleken te hebben.

Ondervoeding betekent niet noodzakelijkerwijs dat een kind te weinig eet. Het kan ook betekenen dat een kind zijn/haar essentiële dagelijkse voedingsinname niet haalt. Daarom, terwijl meeste kinderen misschien veel calorieën binnenkrijgen, nemen ze mogelijk geen essentiële vitamines, voedingsstoffen en mineralen binnen.

Het is niet alleen bewezen dat ongezonde voeding invloed heeft op schoolprestaties, maar onderzoek toont ook aan dat een slechte voeding ook invloed heeft op de houding en het gedrag van een kind, zowel op school als daarbuiten.

Riskant aan het eten gedrag kan leiden tot voedingstekorten die na verloop van tijd grote gevolgen kunnen hebben voor de ontwikkeling van een kind. De groei van kinderen is een manier om de gezondheid en ontwikkeling van een kind te meten. Door ze op het goede spoor te houden, kan dit een positieve invloed hebben op hun gezondheid en welzijn gedurende hun hele leven.

Dit is waar supplementen in het spel komen. Supplementen kunnen een grote hulp zijn in een situatie waarin uw kind een verminderde opname van voedingsstoffen ervaart als gevolg van het niet beschikbaar zijn van bepaalde voedingsmiddelen en/of een restrictief dieet.

Hoe kan Nature’s Farm Happy Kidz Pycnogenol® Chewables helpen?

De boerderij van de natuur Happy Kidz Pycno kauwtabletten is een nieuwe en krachtige 3-in-1 gezondheidsbooster speciaal voor kinderen.

Van Pycnogenol® is aangetoond dat het de gezondheid van het kind ondersteunt door een antioxidantafweer te bieden en door een gezonde bloedvatfunctie en doorbloeding te ondersteunen. Deze uitgebreide formule helpt ervoor te zorgen dat uw kinderen de voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben, vooral de allerbelangrijkste antioxidanten.

Gezondheidsvoordelen:

  • Zorg voor antioxiderende verdediging
  • Ondersteuning van een gezonde bloedvatfunctie en doorbloeding
  • Verbeter de concentratie en focus
  • Versterk de immuniteit en de spijsvertering
  • Ondersteun een helder en gezond zicht
  • Ondersteun de algehele gezondheid van kinderen

Voor meer informatie: https://naturesfarm.com/products/happy-kidz-pycno-chewable-60s

Dit is waarom klanten absoluut dol zijn op dit product!

❗❗Neem $ 15 KORTING op een fles a Happy Kidz Pycnogenol® kauwtabletten + Gratis geschenk bij aankoop in de winkel voor onze eerste 50 klanten vanaf nu tot 31 maart! 😍

Referenties:
Kuratko, Connye N et al. “De relatie van docosahexaeenzuur (DHA) met leren en gedrag bij gezonde kinderen: een overzicht.” Voedingsstoffen vol. 5,7 2777-810. 19 juli 2013, http://doi.org/10.3390/nu5072777. [Accessed on 8 Feb. 2022]
Gezonde-voedingskeuzes-op-scholen.extension.org. 2022. 3 manieren waarop voeding het leerpotentieel van studenten en schoolprestaties beïnvloedt – gezonde voedingskeuzes op scholen, https://healthy-food-choices-in-schools.extension.org/3-ways-nutrition-influences-student-learning-potential-and-school-performance/. [Accessed on 8 Feb. 2022]
Colgan, M en L Colgan. “Beïnvloeden voedingssupplementen en veranderingen in het voedingspatroon het leren en de emotionele reacties van kinderen met leerproblemen? Een gecontroleerde reeks van 16 gevallen.” Voeding en gezondheid vol. 3,1-2 (1984): 69-77. http://doi.org/10.1177/026010608400300205 [Accessed on 8 Feb. 2022]
WebMD. 2022. Vitaminen en mineralen voor gezonde kinderen. https://www.webmd.com/parenting/guide/vitamins-for-kids-do-healthy-kids-need-vitamins [Accessed on 8 Feb. 2022]
2022. Veelvoorkomende tekorten aan voedingsstoffen in de kindertijd. https://seewhatgrows.org/common-nutrient-deficiencies-childhood/ [Accessed 8 Feb 2022].

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Allyoursupplements.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart