Zorg voor een gezonde spijsvertering tijdens de feestdagen met supplementen van Futu – Futurebiotics

De vakantieperiode brengt veel spanning met zich mee. Er zijn familiebijeenkomsten met dierbaren tijdens Thanksgiving, vakantiefeesten en natuurlijk veel heerlijk eten en lekkernijen. Uw vakantiemenu is waarschijnlijk een van de dingen waar u elk jaar het meest enthousiast over bent. Van zware diners tot decadente desserts, er is genoeg heerlijk eten om rond te gaan. Hoewel het prima is om met mate te genieten van je favoriete vakantievoedsel, kan het een negatieve invloed hebben op je spijsvertering. U kunt last krijgen van indigestie, brandend maagzuur, misselijkheid, een zure maag of een aantal andere spijsverteringsproblemen als u het overdrijft.

Gelukkig zijn er vitamines voor de darmgezondheid die kunnen helpen om alles soepel te laten verlopen. U vindt spijsverteringsenzymen, probiotica en een reeks andere spijsverteringssupplementen om uw buik op zijn best te houden, zelfs met de toevloed van vakantielekkernijen.

Gebrek aan spijsverteringsenzymen kan een belangrijke oorzaak zijn van maagklachten, vooral naarmate we ouder worden en ons lichaam niet langer zelf genoeg spijsverteringsenzymen aanmaakt. Hoewel sommige voedingsmiddelen, zoals bananen, honing, yoghurt en ananas, van nature voorkomende spijsverteringsenzymen bevatten, kan het moeilijk zijn om alles wat je nodig hebt alleen uit voedsel te halen. Dat is waar deze spijsverteringsenzymformule om de hoek komt kijken. Het bevat 7 vegetarische enzymen om een ​​gunstige darmflora te bevorderen, samen met de enzymen die je lichaam nodig heeft om moeilijk verteerbaar voedsel af te breken. Elke portie bevat protease, papaïne, bromelaïne, lactase, cellulase, amylase en lipase.

De meeste volwassenen krijgen niet genoeg vezels binnen via hun voeding, wat schadelijk kan zijn voor de spijsvertering. Vezels helpen het spijsverteringsstelsel in beweging te houden zoals het hoort door u regelmatig te houden. Futurebiotics Colon Green Fibre-supplement helpt u uw dagelijkse vezelinname gemakkelijk te verhogen, zonder dat u drankjes hoeft te verslikken of een intensief dieet moet volgen. Het is gemaakt van Sunfiber Guar Gum en levert 1,66 g oplosbare vezels gemaakt van natuurlijke, gedeeltelijk gehydrolyseerde guargom. Het absorbeert vloeistof in het spijsverteringsstelsel en verandert het in een gel, waardoor de ontlasting meer volume krijgt en het spijsverteringskanaal wordt schoongeveegd, waardoor dit effectief is als darmreiniging. Dit oplosbare vezelsupplement combineert voedingsvezels met probiotica om een ​​gezond microbioom te helpen bevorderen, samen met spijsverteringsenzymen om moeilijk verteerbaar voedsel af te breken. Neem dagelijks vier capsules met minstens 16 oz water voor een optimaal resultaat.

Studies bewijzen steeds meer dat het hebben van een gezond microbioom van vitaal belang is voor uw gezondheid. Het bevordert niet alleen de spijsvertering, maar het is aangetoond dat het hebben van een groot aantal gunstige darmflora helpt bij alles, van geestelijke gezondheidsproblemen tot het behouden van een gezond gewicht tot allergieën. Help de bacteriële balans van uw darm aan te vullen met Futurebiotics Probiotic 50 miljard CFU Plus Probiotisch supplement. Elke portie bevat 16 soorten nuttige bacteriën, gecombineerd met extra inuline als prebioticum om deze gezonde bacteriestammen, appelpolyfenolen en ananasfruit extra te voeden voor immuunversterkende voordelen. Dit probiotische supplement stimuleert de groei en kolonisatie van gezonde microflora voor een gezonde spijsvertering en immuniteit. Het is ook getest op potentie en vrij van soja, gluten en GGO’s. Neem gewoon 2 capsules per dag voor een optimaal resultaat!

Met Futurebiotics-supplementen die zijn ontworpen om uw spijsverteringssysteem en gezonde voedingskeuzes te ondersteunen wanneer u kunt, kunt u genieten van de vakantietraktaties en feesten en blijven werken om uw darmgezondheid te verbeteren in het nieuwe jaar dat voor u ligt.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Allyoursupplements.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart