De verbinding tussen vitamine D en de gezondheid van vrouwen – Futurebiotics

Oktober is de Breast Cancer Awareness Month – een tijd om degenen te eren die door deze ziekte zijn geraakt, om mensen bewust te maken van preventiemaatregelen en vroege opsporing, en om geld in te zamelen voor onderzoek ter bevordering van de strijd tegen borstkanker. Alleen al in de Verenigde Staten is borstkanker de op één na meest gediagnosticeerde vorm van kanker bij vrouwen, met meer dan 3,8 miljoen mensen.

Als het om borstkanker gaat, is vroege opsporing van cruciaal belang. Dit kan worden gedaan door middel van zelfonderzoek van de borsten en regelmatige doktersbezoeken, vooral als u ouder bent dan 50 of als u een hoger dan gemiddeld risico op kanker heeft op basis van uw familiegeschiedenis. Er zijn ook preventieve maatregelen die u kunt nemen om uw risico op het ontwikkelen van borstkanker te verminderen. Deze omvatten actief blijven en een gezond lichaamsgewicht behouden, alcoholgebruik beperken en een dieet volgen dat rijk is aan antioxidanten, vitamines en mineralen, waaronder vitamine D.

Vitamine D staat bekend om zijn voordelen bij het ondersteunen van botgezondheid en spiergezondheid, evenals ondersteuning van het immuunsysteem en de werking van het zenuwstelsel. Studies hebben ook aangetoond dat vrouwen met een laag vitamine D-gehalte een hoger risico lopen op het ontwikkelen van borstkanker.

In tegenstelling tot andere vitamines kan uw lichaam vitamine D aanmaken als u wordt blootgesteld aan direct zonlicht. Het kan echter moeilijk zijn om tijdens de koude wintermaanden voldoende blootstelling aan de zon te krijgen voor voldoende vitamine D-spiegels. Het is zelfs nog moeilijker voor degenen die direct zonlicht vermijden en regelmatig zonnebrandcrème dragen (beide geweldige strategieën om het risico op zonnekanker te verminderen). Vitamine D kan ook via een dieet worden verkregen, maar het kan moeilijk zijn om alleen via voedselbronnen genoeg binnen te krijgen, vooral bij degenen die voedingsmiddelen zoals paddenstoelen en vette vis vermijden, die veel vitamine bevatten.

Vitamine D3 is een krachtig supplement dat vitamine D-tekort kan bestrijden en de algehele borstgezondheid kan ondersteunen. U kunt D3 in verschillende vormen vinden, waaronder de volgende supplementen aangeboden door Futerebiotics:

Dit D3-supplement biedt 2000 IE vitamine D3 in een gemakkelijk door te slikken softgel, die de gezondheid van botten, dikke darm, spierondersteuning, immuniteit en borstgezondheid ondersteunt. Bij regelmatig gebruik kan dit D3-supplement uw vitamine D stimuleren zonder de risico’s die gepaard gaan met langdurige blootstelling aan de zon.

Voor een grotere boost van vitamine D3 biedt dit krachtige supplement dezelfde vorm van vitamine D die we van de zon krijgen, in een USDA-gecertificeerde biologische formule. Met 10.000 IE vitamine D3 per tablet kan het helpen de vitamine D-spiegels van uw lichaam aan te vullen wanneer het regelmatig wordt ingenomen.

Deze formule maakt gebruik van de synergetische effecten van zowel vitamine K2 als vitamine D3. Wanneer ze samen worden ingenomen, helpen ze calcium op de juiste manier te gebruiken en te absorberen door de botten in plaats van te worden afgezet in de slagaders. Dit is de reden waarom de combinatie van D3 en K2 de cardiovasculaire gezondheid helpt bevorderen. Vitamine K2 kan ook helpen de biologische beschikbaarheid te vergroten en de effecten van D3 te versterken, inclusief ondersteuning voor de gezondheid van de borst.

Onze haar-, huid- en nagelsformule is precies daarvoor ontworpen – om de productie van gezond haar, huid en nagels te beschermen en te ondersteunen. Je ziet er niet alleen beter uit, maar dit supplement zit ook boordevol essentiële vitamines en voedingsstoffen om de algehele gezondheid en het welzijn te bevorderen, waaronder vitamine D3.

Voor een vitamine die helpt om voedingshiaten op te vullen en je op weg naar welzijn te helpen, is een multivitamine een goede keuze. Deze optie is speciaal samengesteld voor vrouwen en bevat een breed scala aan vitamines zoals D3 om een ​​gezonde levensstijl te bevorderen.

Lees hier meer over vitamine D3-supplementen en blader door onze producten.

Als het gaat om de gezondheid van de borsten, is het, naast veranderingen in levensstijl en het opnemen van een D3-regime, belangrijk om regelmatig doktersbezoeken bij te wonen, regelmatig mammogrammen te laten maken zoals aanbevolen door uw arts, en elke maand zelfonderzoek uit te voeren. Ontdek hoe uw normale borsten aanvoelen en noteer eventuele veranderingen. Let op symptomen zoals knobbels, dikte, afscheiding (als u geen borstvoeding geeft), ongebruikelijke veranderingen in grootte of vorm, ongebruikelijke tepelveranderingen, droge en schilferende huid, uitslag op de borst, huidlaesies en kuiltjes in de huid. Dit kunnen allemaal tekenen zijn van borstkanker die nader moeten worden beoordeeld door uw arts.

*Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Allyoursupplements.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart