5 welzijnsdoelen die u daadwerkelijk kunt bereiken – Futurebiotics

Het is geen geheim dat goede voornemens voor het nieuwe jaar moeilijk vol te houden zijn. De meesten, zo niet allemaal, hebben zich voorgenomen om snel af te vallen, meer water te drinken, mindfulness te oefenen of zelfs te onthouden om te flossen – alleen om toe te geven en slechts enkele weken na het jaar terug te vallen in onze normale routine.

Met 2023 voor de deur, zijn hier 5 op welzijn gebaseerde doelen die u de rest van het jaar met u mee kunt nemen en Eigenlijk bereiken.

1. Maak tijd voor dagelijkse beweging

Of je uiteindelijke doel nu is om spieren op te bouwen, af te vallen, je hart en gewrichten gezond te houden of je mentale focus te verbeteren, dagelijkse beweging is een geweldige manier om je lichaam en geest te ondersteunen. Een dagelijkse activiteit hoeft niet te betekenen dat u deelneemt aan intensieve trainingen, maar prioriteit geven aan beweging door middel van stretchen, wandelen en lichte oefeningen kan tot ongelooflijke voordelen leiden.

Neem tijdens je werkdag korte pauzes om je benen te strekken, een wandeling door je huis of kantoor te maken of een korte yogales te volgen tijdens de lunch. Het is bekend dat regelmatige lichaamsbeweging je stress verlicht, de bloeddruk verlaagt, het energieniveau verhoogt, gewichtsverlies ondersteunt en meer.

De sleutel om van dagelijkse lichaamsbeweging een duurzaam doel te maken, is om de soorten beweging te vinden die je leuk vindt en die gemakkelijk in je normale routine kunnen passen. Als je op zoek bent naar nog meer ondersteuning, probeer dan de volgende Futurebiotics-supplementen om naast je bewegingsdoelen te werken:

Krillolie is een prachtige bron van hartondersteuning, hersenondersteuning en mobiliteit en gewrichtsondersteuning.* Krillolie is een geweldige bron van heilzame voedingsstoffen die de cardiovasculaire functie, hersengezondheid en gezonde gewrichten/mobiliteit ondersteunen.*

Van visolie-softgels is bekend dat ze de cardiovasculaire gezondheid en een optimale hersenfunctie helpen ondersteunen.*

Forskolin-supplementen zijn een natuurlijke manier om een ​​gezonde gewichtsbeheersing te ondersteunen.*

2. Vervang streng dieet door evenwichtig eten

Net zoals het opnemen van dagelijkse beweging in je routine draait om het vinden van oefeningen die je leuk vindt, is een voedingsplan duurzamer als het voedsel bevat waar je van houdt. Vervang beperkende diëten door uitgebalanceerd eten waarmee u kunt genieten van voedsel dat goed smaakt En tegelijkertijd je lichaam van brandstof voorzien.

Experimenteer met onbewerkte voedingsmiddelen zoals groenten, fruit, granen en peulvruchten en probeer nieuwe recepten waarin je favoriete smaken zijn verwerkt. Als tijd van essentieel belang is in uw huishouden, probeer dan mealprepping – besteed elke zondagavond 2-3 uur aan het koken, bereiden en koelen van gezonde maaltijden die u elke dag enthousiast uit de koelkast kunt halen.

Bovenal, maak jezelf niet schuldig aan snoep of ander voedsel waar je van houdt als ze je vreugde brengen. Oefen gewoon met mate. Als je extra ondersteuning nodig hebt bij voeding of afvallen, probeer dan een van de volgende Futurebiotics-gewichtssupplementen:

Geconjugeerd linolzuur, of CLA, is een supplement voor gewichtsbeheersing dat kan helpen het lichaamsvet te verminderen terwijl de vetvrije massa behouden blijft.*

Geniet van de voordelen van voedzame frambozen en groene thee-extract rijk aan antioxidanten, die een gezonde gewichtsbeheersing ondersteunen.*

3. Beheer dagelijkse stress

Of je nu elke dag naar je werk reist, thuiswerkt of kinderen en hun drukke schema’s beheert, stress kan snel een deel van je dagelijkse leven worden. Hoewel “niet meer gestrest zijn” op zichzelf misschien geen haalbare oplossing is, zijn er veel manieren om te helpen beheren stress en angst.

Zoals vermeld in doel #1, kan dagelijkse lichaamsbeweging helpen stress te verminderen door je geest een pauze te geven om je te concentreren op het in beweging krijgen van je lichaam en het laten stromen van je bloed. Veel mensen vinden ook mindfulness-oefeningen zoals het bijhouden van een dagboek en mediteren geweldige natuurlijke stressverlichters.

Experimenteer met verschillende manieren om stressniveaus te verminderen, zoals luisteren naar kalmerende muziek, praten over je gevoelens met een vriend of familielid, kaarsen aansteken of zelfs een pauze nemen om met de kinderen of de hond te spelen. Het gebruik van supplementen voor energie- en stemmingsverbetering kan ook helpen. Probeer een van deze stemmingsbevorderende vitamines van Futurebiotics:

Ons StressAssist®-supplement voor de gezondheid van de stemming helpt stress te verminderen, mentale helderheid en concentratie te ondersteunen, met L-Theanine als hoofdbestanddeel.* Onze StressAssist® bevat klinisch onderzochte Sun-Theanine® L-Theanine en Sensoril® Ashwagandha, waarvan is aangetoond dat ze een gezonde stressreactie.*

Relora-supplementen zijn een natuurlijke manier om stress en angst te helpen verminderen door gezonde cortisolspiegels te ondersteunen en de stemming te bevorderen.* Relora-supplementen zijn een natuurlijke manier om een ​​positieve stressreactie en gezonde cortisolspiegels te ondersteunen.*

ThinkFast, ingenomen als voedingssupplement, helpt de hersenfunctie te stimuleren, het geheugen te vergroten en de mentale helderheid te verbeteren.*

4. Zorg voor voldoende kwaliteitsslaap

Omdat we het al elke nacht doen, zien we slapen over het hoofd als een haalbaar doel – maar veel mensen slapen niet genoeg of genieten niet van een kwaliteit slaap elke nacht. De National Sleep Foundation beveelt tussen de 7 en 9 uur slaap per nacht aan voor gezonde volwassenen. Bereikt u deze benchmark elke nacht?

Het verminderen van het cafeïnegebruik, het inruilen van je telefoon of computer voor een boek voordat je naar bed gaat en ervoor zorgen dat je omgeving is ingericht voor een comfortabele nacht (denk aan verduisteringsgordijnen, schone lakens en een zacht kussen) zijn enkele manieren om de kwaliteit van je slaap te verbeteren. .

Zelfs nog kan het leven soms in de weg staan, met gedachten aan werkschema’s of vergeten to-do’s die opduiken zodra we onze ogen sluiten. Probeer een van deze Futurebiotics-slaapmiddelen om de best mogelijke slaap te bereiken:

Relax & Sleep is een kruiden-ontspanningssupplement dat uw lichaam helpt tot rust te komen en zich effectief voor te bereiden op rust met een mix van natuurlijke ontspannende kruiden.*

Dit is een natuurlijk, niet-verslavend kalmerend supplement dat een gezonde stressreactie helpt ondersteunen door middel van vitamines en kruiden.*

5. Geef prioriteit aan Me-Time

Tot slot, een van de meest effectieve doelen waar je vandaag aan kunt werken, is tijd voor jezelf nemen. Elk van de voorgaande doelen heeft betrekking op ontspannen, uw gezondheid en lichaam leren kennen en tijd besteden aan praktijken die uw algehele welzijn zullen verbeteren.

Terwijl je het gezinsleven, geplande activiteiten, carrièreverplichtingen en meer in evenwicht houdt, kun je beginnen met quality me-time door een paar oefeningen in je wekelijkse routine op te nemen. Probeer 30 minuten eerder dan normaal wakker te worden om langzaam en bedachtzaam je ochtend in te gaan. Ga een keer per week in bad, lees, schrijf of geef zelfs prioriteit aan het kijken naar je favoriete programma of film. Alles wat je vreugde brengt, kan als me-time in je routine worden opgenomen.

Voor ondersteuning bij alles lichaam, brein En stemming, bekijk ons ​​assortiment gezondheidssupplementen en vitamines om uw wellnessdoelen dit jaar een vliegende start te geven.

*Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Allyoursupplements.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart